Rólunk

Legfontosabb ügyfelünk a lakosság!

Cégünk a győri Geri ablak Kft. megalakulása óta számtalan általunk forgalmazott, és beépített profi nyílászáró elégedett tulajdonosa a referenciánk arra, hogy ügyfeleink elvárásainak megfelelően tevékenykedünk.
Nálunk fa, műanyag nyílászárók forgalmazásán keresztül, a redőnyök, reluxák, fix-és mobil szúnyoghálók, pliszék , könyöklők, párkányok széles választékán át találhatja meg igényének és pénztárcájának a leginkább megfelelő terméket.

Ablak, ajtó beépítés, javítás és karbantartás Győrben - Ablak Győr

Foglalkozunk a nyílászáró beépítés mellett javítással, karbantartással, valamint árnyékolással, párkány és könyöklő felhelyezéssel. Ha van elképzelése, a teljes, mindent igényt átfedő nagy termékkínálatból megtaláljuk az Önnek leginkább megfelelőt, ha segítségre van szüksége, tanácsadásunkkal segítünk megvalósítani elképzeléseit. Várjuk személyesen boltunkban, illetve a megadott elérhetőségek bármelyikén!

Megbízhatóság, szakértelem és garancia ez a mottónk!

Ha ön megbízható nyílászáró szakértőt keres Győrben vagy régióban, valamint fontos Önnek a minőségi munka, várjuk érdeklődését az elérhetőségeinken. Látogasson el a győri Family Center-nél lévő ajtó-és ablak bemutató termünkbe és ismerjen meg bennünket. Nem fog csalódni az árainkban és a szolgáltatásaink minőségében sem! Ha ablak Győr akkor Geri ablak Kft, ne felejtse el!

Kérje díjmentes árajánlatunkat!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az alábbi elérhetőségeink egyikén keressen minket, vagy látogasson el bemutatótermünkbe!