Kültéri árnyékolók

Műanyag redőny BASIC

A nyitott lindab tokszerkezettel és alumínium 45 fokos oldalpofákkal rendelkezik.

Belül műanyag tengely, két oldalt fémcsapággyal ellátva a könnyű kezelhetőség érdekében. A keskeny műanyag lefutó sínek szőrkefézve vannak, biztosítva a csendes működést.

lamellák kettős falú 37 mm magas UV stabil műanyag lamellák.

A záróléc szintén műanyagból készül, fém betéttel és rejtett ütközővel ellátva, az alján gumírozás a pormentes záródás érdekében.

Alapesetben kézi gurtnis üzemeltetésű automata rögzítővel ellátva, de kérhető zsinóros kivitelben is a nagyon ferde fúrások esetére. A szerkezet (tok, lefutó, záróléc) fehér lamellák.

Minden redőnyünk kérhető szúnyoghálóval integrálva.
A szúnyogháló: anyagát tekintve szürke, üvegszálas anyag, optikai szempontból láthatatlan, egy visszahajtott gumírozott él zárással kapcsolódik az alumínium zárólécéhez.

Trend redőny

Trend redőnynek azt hívjuk, amikor a tokszerkezet és a lefutók alumíniumból készülnek, a lamellák viszont PVC-ből vannak.

Zárt alumínium tokszerkezettel és alumínium 20 fokos oldalpofákkal rendelkeznek. Belül horganyzott acéltengely, két oldalt fémcsapággyal ellátva a könnyű kezelhetőség érdekében. A keskeny extrudált alumínium lefutó sínek szőrkefézve vannak, biztosítva a csendes működést.

A lamellák kettős falú 37 mm magas UV stabil műanyag lamellák.
A záróléc szintén extrudált alumíniumból készül, rejtett ütközővel ellátva, az alján gumírozás a pormentes záródás érdekében. Alapesetben kézi gurtnis üzemeltetésű automata rögzítővel ellátva, de kérhető zsinóros kivitelben is a nagyon ferde fúrások esetére.

A szerkezet (Tok, lefutó, záróléc) alapesetben fehér és sötétbarna színben kérhető, de gyártható RAL színben illetve RENOLIT fóliás (aranytölgy, dió, mahagóni) kivitelben is.
A lamellák fehér színben érhetőek el.
Minden redőnyünk kérhető szúnyoghálóval integrálva.


A szúnyogháló: anyagát tekintve szürke, üvegszálas anyag, optikai szempontból láthatatlan, egy visszahajtott gumírozott él zárással kapcsolódik az alumínium zárólécéhez.

Prémium alumínium redőny

A redőny zárt alumínium tokszerkezettel és alumínium 20 fokos oldalpofákkal rendelkezik. A redőny horganyzott acéltengellyel, két oldalt fémcsapággyal van ellátva a könnyű kezelhetőség érdekében.

A keskeny extrudált alumínium redőny lefutó sínek szőrkefézve vannak, biztosítva a csendes működést.

Az alumínium redőny 39 mm magas, kettős falú, PUR habbal töltött lamellái biztosítják a kiváló hő és hangszigetelést.

Az alumínium redőny lamelláit mindkét oldalon arriterezve vab (csúszásgátló), mellyel megakadályozzuk a lamellák oldalirányú elcsúszást, azaz mindig folyamatos megvezetést kapnak a redőny lefutó sínjeibe.
A redőny zárólécét extrudált alumíniumból készül, a záróléc pedig rejtett ütközővel van ellátva. Így megakadályozható a redőny lamellák tokba való bejutását a redőny felhúzásakor. A záróléc alján  gumírozás található a pormentes záródás érdekében.

A redőny alapesetben kézi gurtnis üzemeltetésű, működtetését egy gurtnis automata rögzítővel ellátva segítjük. Természetesen kérhető zsinóros kivitelben is, a nagyon ferde fúrások esetére. Minden alumínium redőnyünk feltolás gátlóval van ellátva, ami max. 5-8 cm-re engedi feltolni a redőnyöket, utána megakadnak a lemellák a redőny tokjában.

Extra feltolás gátlókkal is rendelhető a redőnyt, ami egyáltalán nem engedi meg a feltolást (kézi estén MINI STOP, motoros esetén LOCK TO PLAY segítségével).

Alumínium redőny motorizálható is!
A redőny szerkezete (Tok, lefutó, záróléc) alapesetben fehér (RAL9016) és sötétbarna (RAL 8019) színben kérhető, de kérhető egyedi RAL festéssel illetve RENOLIT fóliás (aranytölgy, dió, mahagóni) kivitelben is.
A redőny lamelláit 10 fajta alapszínben és további 27 fajta extra színekben rendelhetik meg ügyfeleink.

Minden redőnyünk kérhető szúnyoghálóval integrálva. A szúnyogháló: anyagát tekintve szürke, üvegszálas anyag, optikai szempontból láthatatlan, egy visszahajtott gumírozott él zárással kapcsolódik az alumínium szúnyogháló zárólécéhez.

Motoros redőny

Aredőnyök motorizálása nem csak kényelmi szempontokat szolgál, hanem nagyobb méretű redőny esetén elengedhetetlen. A Somfy rendszernek köszönhetően a redőnyeit akár egyszerre tudja nyitni és zárni, így otthona még biztonságosabbá válik.

4 ok a redőnyök motorizálására:

  • Otthona védelme
  • Élvezze a páratlan akusztikus élményt!
  • Egyszerűsítse le életét!
  • Gyors és egyszerű telepítés!

A feltolásgátlónak köszönhetően a redőnymotorok kiváló biztonságot és ellenállást nyújtanak egy betörési kísérlet esetén. Otthonának védelme mindig a nyílászárókkal kezdődik!

Vakolható tokos redőnyrendszerek

A vakolható rendszerek elsősorban újonnan épülő épületekben történő használatra kerültek kifejlesztésre, de alkalmazhatók már meglévő házakban is az áthidaló átalakítások elvégzése után. A vakolható redőnyrendszerek kiválóan illeszkednek az épület homlokzatába, annak integrált részét alkotva. A többi elem, vagyis a szerelő fedél és a lefutók egyedi RAL festés esetén színben az ablak színéhez illeszthetők. A vakolható redőnyrendszerek lehetővé teszik, hogy az építészek és a tervezők funkcionális és esztétikus megoldásokat alkalmazhassanak.

Kérje díjmentes árajánlatunkat!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az alábbi elérhetőségeink egyikén keressen minket, vagy látogasson el bemutatótermünkbe!